vrijdag 5 oktober 2007

Rustig...

Ik heb vandaag de stellingkast afgemaakt in de hoop dat de logeerkamer dan voor woensdag bewoonbaar gemaakt kan worden. We zullen zien.
Verder heb ik ook een stukje geschreven voor de GWG-krant. Die zullen donateurs over een paar weken ontvangen.
Al met al een rustige dag vandaag.

De stellingkast

1 opmerking:

Mario of Luigi? zei

Menneke,

Gecondoleerd met het overlijden. Lijkt me op z'n minst vreemd en vervelend dat zo op die afstand / in die omgeving te ervaren.

Nooit geweten dat Mario en Luigi nog een broer hadden! Moet ik toch nog een keer die Nintendo van je lenen...

Goed om te lezen dat het "echte" werken is begonen en het uiteindelijke tastbare resultaat bevredigend is. Ziet er zo op afstand ook uit als prima productie.

Volgens mij is er ook gewoon niet veel verschil tussen atb'en hier en daar. Ben ook regelmatig de weg kwijt namelijk. Kwam laatst ook zomaar bij van die mensen met teveel geld in de tuin uit (die wonen in "huisjes" langs zo'n bosrand). Keerzijde was wel dat ze twee dobermans of soortgelijk tuig los hadden rondlopen, die wat minder gecharmeerd waren van mijn aanwezigheid in hun tuin. Heb met de schrik om het hart net op tijd de grote weg weten te halen met twee van die poedels achter me aan. Had daarna natuurlijk geen flauw benul waar ik was... Duurde enige tijd voordat ik weer thuis was.

Wel gaaf: obruni op zo'n brommert door de bush! Misschien kun je dan ook zo'n kapmes kopen en een beetje alla Rambo met dat mes een hele school met interieur klussen louche hangend als een ouwe sjohn vanaf de pakkendrager van die brommert...

En maak nog eens een paar van die filmpjes van de compound! Hebben we hier ook een bietje een idee hoe het eruit ziet...

Wij zijn nog steeds op zoek naar een eigen compound en gaan vanmiddag weer ergens kijken... Ik ben benieuwd. En nu ga ik de oven aanzwengelen om een broodje af te bakken!

later
en wij ook van jou